DIAMANT Cukier Trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy Dry Demerara, pakowany podłużne estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Wykorzystywany w hotelach, restauracjach, punktach gastronomicznych i w biurach. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju. Opakowanie – karton - dzięki poziomemu rozcięciu na froncie tworzy wygodną, uchylną kieszeń, przez którą można sięgać po saszetki.
DIAMANT Cukier Trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy Dry Demerara, pakowany podłużne, estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Wykorzystywany w hotelach, restauracjach, punktach gastronomicznych i w biurach. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju. Pakowane w wygodny, poręczny doypack, który dzięki swojej konstrukcji - strunowe zamknięcie, szerokie, stabilne dno i praktyczny uchwyt - oferuje komfort użytkowania i przechowywania.
DIAMANT Cukier Trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy Dry Demerara, pakowany podłużne, estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Wykorzystywany w hotelach, restauracjach, punktach gastronomicznych i w biurach. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju. Pakowane w wygodny, poręczny doypack, który dzięki swojej konstrukcji - strunowe zamknięcie, szerokie, stabilne dno i praktyczny uchwyt - oferuje komfort użytkowania i przechowywania.
DIAMANT Cukier Trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy Dry Demerara, pakowany prostokątne, estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Wykorzystywany w hotelach, restauracjach, punktach gastronomicznych i w biurach. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju.
DIAMANT Cukier Biały kostka to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów. Szczególnie dobrze sprawdza się podczas spotkań towarzyskich i biznesowych.
DIAMANT Cukier Biały w saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii, pakowany w prostokątne, higieniczne, estetyczne saszetki. Doskonale nadaje się do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia oraz szpitali. Niezbędny podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich, niezastąpiony w podróży.
DIAMANT Cukier Biały w saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii, pakowany w prostokątne, estetyczne saszetki. Doskonale nadaje się do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia oraz szpitali. Niezbędny podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich, niezastąpiony w podróży.
DIAMANT Cukier Biały w saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, biały cukier segregowany pierwszej kategorii. Dzięki temu, że jest pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki, doskonale pasuje do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia i szpitali. Sprawdza się podczas konferencji, spotkań biznesowych i towarzyskich, a także w podróży.
DIAMANT Cukier Biały kostka to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Cukier w kostkach przeznaczony jest do słodzenia gorących napojów, szczególnie dobrze sprawdza się podczas spotkań towarzyskich i biznesowych.
DIAMANT Cukier Biały w podłużnych, funkcjonalnych saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii. Z racji dużej ilości w opakowaniu zbiorczym, przeznaczony do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia i placówek medycznych, do użytku podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich. Dzięki swojej funkcjonalnej formie, sprawdza się także w podróży.
DIAMANT Cukier Biały w podłużnych, funkcjonalnych saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii. Z racji dużej ilości w opakowaniu zbiorczym, przeznaczony do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia i placówek medycznych, do użytku podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich. Dzięki swojej funkcjonalnej formie, sprawdza się także w podróży.
DIAMANT Cukier Biały w saszetkach to drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii, pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki. Doskonale nadaje się do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia oraz szpitali. Niezbędny podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich, niezastąpiony w podróży. Pakowane w wygodny, poręczny doypack, który dzięki swojej konstrukcji - strunowe zamknięcie, szerokie, stabilne dno i praktyczny uchwyt - oferuje komfort użytkowania i przechowywania.
DIAMANT Cukier Trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy Dry Demerara, pakowany podłużne estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Wykorzystywany w hotelach, restauracjach, punktach gastronomicznych i w biurach. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju. Opakowanie – karton - dzięki poziomemu rozcięciu na froncie tworzy wygodną, uchylną kieszeń, przez którą można sięgać po saszetki.