DIAMANT Cukier Puder Trzcinowy to produkt przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a także wypieków, kremów i deserów, którym nadaje złocistą barwę i delikatny trzcinowy posmak. Dzięki zawartości tapioki, lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest błyszczący i ma elastyczną konsystencję.
DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor.
DIAMANT Cukier Puder w tubie to drobno zmielony cukier kryształ. Przeznaczony do delikatnych i pulchnych ciast, lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych czy makowych. Jego lekka forma przydaje się do ozdabiania wypieków i deserów, a także jako składnik elastycznych, świetliście białych lukrów czy polew. Funkcjonalne opakowanie ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, śnieżnobiałą warstewką.
DIAMANT Cukier Puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor