Cała Polska

żeluje z Diamant

Lato jest piękne, ale mija szybciej niż byśmy chcieli, dlatego warto pomyśleć, jak zamknąć jego smaki na dłużej. Przygotowywanie dżemów, konfitur i innych przetworów może wydawać się trudne i czasochłonne, ale z Diamant to czysta przyjemność! Nasz autorski, sprawdzony Cukier Żelujący działa już w kilka minut, dzięki czemu możesz cieszyć się domowymi przetworami bez zbędnego wysiłku.

Są z nami Koła Gospodyń Wiejskich i kulinarni blogerzy. Bądź i Ty!

Podejmij #wyzwanieżelowanie na Instagramie!

Aż do końca sierpnia na Instagramie czekamy na Wasze fotki i filmy z tagiem #wyzwanieżelowanie

Dla 5 najlepszych - mega zestaw Diamant!

Zobacz, co zażelowali inni!

Podejmij #wyzwanieżelowanie na Facebooku!

Co 2 tygodnie nowe wyzwanie. Zobacz, co żelujemy w tym tygodniu i dołącz do zabawy!


Przejdź na FB @slodkielaczy

Gospodynie podejmują wyzwanie!

W tegorocznym żelowaniu są z nami Panie z Kół Gospodyń Wiejskich. Zobaczcie ich pomysły na to, jak zmieniać owoce, warzywa i inne przysmaki w słodkie słoiczki do zjadania przez cały rok.

Dlaczego warto wybrać Cukier Żelujący Diamant?

Nasze produkty to gwarancja udanych przetworów o idealnej konsystencji i smaku. Oferujemy:

  • • Cukier żelujący 1:1 – tradycyjna proporcja, która zapewnia pełnię smaku i aromatu owoców.
  • • Cukier żelujący 2:1 – mniej cukru, więcej owoców. Idealne rozwiązanie dla tych, którzy wolą mniej słodkie przetwory.
  • • Cukier żelujący 3:1 – minimalna ilość cukru, maksymalny smak owoców. Doskonały wybór dla miłośników wytrawnych smaków.
  • • Konfitur-Fix – sam decydujesz ile cukru dodać do przetworów

Zobacz produkty

Jak sprytnie żelować?

Skąd wziąć owoce do przetworów? Co dodawać do dżemu? Jak jeść dżemy i inne słodkości ze słoików? Zobacz nasze porady zebrane w jednym miejscu.

Oto krótki poradnik!