Cukier Biały,Cukier Puder

Cukier Puder tuba

Lekki cukier w wygodnej tubie

DIAMANT Cukier Puder w tubie to drobno zmielony cukier kryształ. Przeznaczony do delikatnych i pulchnych ciast, lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych czy makowych. Jego lekka forma przydaje się do ozdabiania wypieków i deserów, a także jako składnik elastycznych, świetliście białych lukrów czy polew. Funkcjonalne opakowanie ułatwia posypywanie ciasta równomierną, jednorodną, śnieżnobiałą warstewką.

Masa netto

250 g

Składniki

Cukier biały, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.
Nie zawiera sztucznych barwników, alergenów, glutenu.

puder-tuba
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1695 kJ
399 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
99,7 g
w tym cukry
99,7 g
Białko
0 g
Sól
0 g