Cukier Trzcinowy

Syrop Trzcinowy Złocisty

Idealna polewa do ciast

DIAMANT Syrop Trzcinowy Złocisty to w pełni naturalny, powstały na bazie cukrów trzcinowych syrop znajdujący szerokie zastosowanie  w kuchni. Produkt doskonale sprawdza się jako polewa do naleśników i gofrów, składnik ciast, w szczególności pierników, dodatek do lodów i deserów, a także baza do sosów, marynat i dipów. Polecany do słodzenia gorących napojów i drinków. Trzcinowy posmak produktu nadaje daniom głębi smaku. Idealna konsystencja i specjalna membrana w zamknięciu ułatwiają dozowanie odpowiedniej ilości syropu.

Masa netto

200 g

Składniki

Syrop cukru trzcinowego inwertowanego.
Nie zawiera sztucznych barwników i aromatów.

syrop-trzcinowy
Wartość energetyczna w 100g produktu:
Wartość energetyczna
1213 kJ
289 kcal
Tłuszcz
0,04 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
76 g
w tym cukry
76 g
Białko
0,23 g
Sól
0,03 g