Krok 1/3
Posiekaj cebulę. Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni i dodaj cebulę. Smaż, aż będzie półprzezroczysta. Usmaż wołowinę z dodatkiem ostrych przypraw. Dodaj mielony imbir, olej sezamowy, sos ostrygowy i cukier trzcinowy Diamant. Smaż przez minutę,
dorzuć groszek cukrowy i lekko przesmaż. Dolej ostrożnie bulion wołowy.
Krok 2/3
Gdy zacznie się gotować, dodaj makaron. Kiedy już się w nim ugotuje, wyjmij go. Zdejmij bulion z ognia i odstaw pod przykryciem. Pokrój pieczarki, marchewki i papryczki na plasterki.
Krok 3/3
Do każdej miseczki nałóż trochę makaronu, trochę wołowiny, na sam koniec warzywa, zalewając całość bulionem. Udekoruj świeżą kolendrą. Smacznego!
Jak to zrobić:
Posiekaj cebulę. Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni i dodaj cebulę. Smaż, aż będzie półprzezroczysta. Usmaż wołowinę z dodatkiem ostrych przypraw. Dodaj mielony imbir, olej sezamowy, sos ostrygowy i cukier trzcinowy Diamant. Smaż przez minutę,
dorzuć groszek cukrowy i lekko przesmaż. Dolej ostrożnie bulion wołowy.Gdy zacznie się gotować, dodaj makaron. Kiedy już się w nim ugotuje, wyjmij go. Zdejmij bulion z ognia i odstaw pod przykryciem. Pokrój pieczarki, marchewki i papryczki na plasterki.Do każdej miseczki nałóż trochę makaronu, trochę wołowiny, na sam koniec warzywa, zalewając całość bulionem. Udekoruj świeżą kolendrą. Smacznego!