Desery

Złote praliny zero waste

Opinie
  • Do 30 minut
  • 1 ciasto w formie 20 cm
  • Łatwy

Sylwestrowe praliny z resztek poświątecznych ciast

Twoja ocena:
1 2 3 4 5
Produkt użyty do tego przepisu:
Jak to zrobić:

Zutaten & Utensilien einblenden

Krok 1/2

Rozdrobnij ciasto, dodaj krem ciasteczkowy w proporcjach pozwalających na swobodne formowanie kuleczek.

Jeśli Twój ciasto solidnie już wyschło, dodaj trochę mleka.

Krok 2/2

 

Gotowe kulki obtocz w cukrze trzcinowym Dry Demerara Diamant

Wyeksponuj na imprezowej paterze w towarzystwie innych efektownych słodkości

 

Składniki
resztki ciast - mogą być przesuszone (wtedy dodaj mleko)
krem ciasteczkowy
złocisty cukier trzcinowy Dry Demerara Diamant
arrow
}